Home  Over ons 

Blue Lagoon

Blue Lagoon wordt gerund door drie experts in de visbranche met verschillende achtergronden, specialisaties en persoonlijkheden. Geboren en getogen in Nederland met een roots vanuit een plekje aan de kust van de Atlantische Oceaan. Dit plekje heet Safi, gelegen in Marokko. Safi staat als vissersstad vooral bekend om de overvloed aan verschillende vissoorten waarop gevist wordt. Dus dan is het vanzelfsprekend dat wij een grote kennis van vis hebben, en als visliefhebbers maken wij de lekkerste gerechten met onze verse vis die wij vanuit Frankrijk inkopen.

Eigenaar Lamyae Rebbik is vooral verantwoordelijk voor de inkoop van onze verse vis. Ze heeft veel kennis van vissoorten maar is ook bereid om grote afstanden te rijden om voor jou de beste vis te importeren. Mede eigenaar Wesley heeft een achtergrond in de horecabranche en verkoop. Hij maakt de lekkerste ovenschalen voor je klaar en is ook dagelijks in de winkel te vinden en staat je graag zelf te woord, graag denkt hij met jou mee om de lekkerste vis uit  te kiezen.
Mede eigenaar Sarah Rebbik, is onze communicatie expert, zij doet alle communicatiewerkzaamheden en is verantwoordelijk voor de administratie. Ook zij houdt graag van koken en maakt graag hapjes klaar, vaak is zij ook in de winkel te vinden.

Momenteel zijn wij gesloten vanwege verhuizing.
Meer informatie over ons nieuwe adres volgt.
Handige links