Home  Vis roermond 

Verse vis in Roermond

Ben jij een visliefhebber en kun je als geen ander genieten van een stukje vis? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Voor vis in Roermond kun je terecht bij een echte visspecialist Blue Lagoon. Wij kunnen je van alles vertellen over de lekkerste vissoorten. Onze visspecialist heeft de mooiste verhalen over diverse vissoorten en kan jou informeren over ieder visje. Kom langs voor een heerlijk visje in Roermond en geniet bij de enige echte Blue Lagoon. 

Je dagelijkse gezonde portie

Naast het eten van voldoende groente en fruit, kan het eten van vis in Roermond bij Blue Lagoon bijdragen aan een gezonde levensstijl. Er zijn namelijk een aantal redenen waarom vis belangrijk is voor de gezondheid en wij vertellen waarom dit is.

Met name de hersenen profiteren van het eten van vis. Uit onderzoek is gebleken dat de functie van de hersenen sterker wordt gemaakt door middel van visvetzuren. Daarom is het belangrijk om één of meerdere keren in de week een heerlijke vis in Roermond te halen. Wij zullen klaar staan met heerlijke Roermondse vis die Omega 3 visvetzuren EPA en DHA bevatten, zoals paling, zalm, makreel en haring. 

Daarnaast bevat vis vaak een flinke portie vitamine D. Vitamine D is voornamelijk goed voor de weerstand van het lichaam, de werking van de spieren en het sterk houden van de botten en tanden. Mocht je zin hebben in een heerlijk stukje vis, dan staat Blue Lagoon voor jou klaar met een heerlijk assortiment vis uit Roermond.

Blue Lagoon Roermond is ook goed bereikbaar vanuit de omliggende gebieden Herten, Horn, Haelen, Nunhem, Swalmen, Neer, Heythuysen, Heel, Sint Odilienberg, Herkenbosch, Posterholt en Vlodrop. 

Fysieke winkel met vis in Roermond

Blue Lagoon is een echte visboer en specialist op gebied van Hollandse vis in Roermond en omgeving. In onze winkel kun je kiezen uit een ruim assortiment vis. Zo heb je de keuze uit onder andere verse vis, gebakken vis, verse schaal en schelpdieren, kruiden en specerijen, sauzen en olie, salades en  kant en klare gerechten. Alle vis en gerechten worden met zorg behandeld en we werken uitsluitend met dagverse producten. De vis in Roermond wordt bereid door het personeel in de Blue Lagoon keuken op de juiste manier. We vinden het belangrijk dat de vis die jij eet, ook van hoogstaande kwaliteit is. 

Mochten er vragen zijn over onze vis, assortiment of bereidingswijze, neem dan contact op met de winkel of kom gezellig langs in onze fysieke winkel met vis in Roermond. Onze visspecialisten staan voor jou klaar met de mooiste verhalen over verschillende soorten vis. 

Momenteel zijn wij gesloten vanwege verhuizing.
Meer informatie over ons nieuwe adres volgt.
Handige links