Home  Viskraam roermond 

Viskraam in Roermond

Het gemak van een viskraam in Roermond is het feit dat je precies weet waar deze viskraam in Roermond zich bevindt en wanneer je hier terecht kunt. Maar het hebben van een fysieke winkel is natuurlijk ook ideaal. Zo combineren wij bij Blue Lagoon alle gemakken van een viswinkel in Roermond met een fysieke winkel. Verse vis proeven of heerlijke visgerechten en/of maaltijden kopen voor in de avond? Neem dan een bezoekje aan onze winkel in Roermond. 

Viskraam in Roermond op locatie

Voor iedere visliefhebber is het een genot om onze winkel te bezoeken en een kijkje te nemen in het ruime assortiment. Het assortiment is zeer uitgebreid zodat er bij ieder gerecht wel een passend stukje vis te kopen is. Je kunt er voor kiezen om de vis zelf te bereiden, maar het is ook mogelijk een kant-en-klare maaltijd aan te schaffen. Je moet het zien als een viskraam in Roermond op locatie, waarbij er meer dan voldoende mogelijkheden van visproducten aangeboden worden. 

Blue Lagoon Roermond is ook goed bereikbaar vanuit de omliggende gebieden Herten, Horn, Haelen, Nunhem, Swalmen, Neer, Heythuysen, Heel, Sint Odilienberg, Herkenbosch, Posterholt en Vlodrop.

Kom langs voor een heerlijk stukje vis

Heb je zin in een visje voor het avondeten of voor andere eetgelegenheden, kom dan naar onze winkel voor een assortiment aan diverse visproducten. We bieden jou de mogelijkheid om verschillende soorten vis te kopen. In onze viskraam in Roermond hebben we onder andere verse vis, schelpdieren en schaaldieren. Voor het bereiden van vis of andere producten kun je onze kruiden en specerijen gebruiken en kan het afgemaakt worden met een heerlijke saus, olie of een zelfgemaakte salade. Even niet koken? Dan bieden we je ook een helpende hand. Onze kant en klare gerechten worden vers gemaakt zodat je ook zonder veel moeite kunt genieten van een heerlijk visgerecht. 

Advies van onze verkopers

Heb je een vraag over de vis of heb je een vraag over bijpassende ingrediënten en bij welke vis de ingrediënten passen? Kom dan langs onze Roermondse viskraam. Onze visspecialisten staan klaar om jou te helpen bij het selecteren van de beste vis. Onze verkoper zal kwalitatieve vis aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs.  

Duurzame vis bij Blue Lagoon, de viskraam/winkel van Roermond

Meer weten over onze vis? Vraag het onze verkopers. Wij helpen je graag verder! Onze gerechten afhalen? Bel dan direct naar onze winkel, wij zorgen dat de lekkerste vis voor je klaar staat! 

Momenteel zijn wij gesloten vanwege verhuizing.
Meer informatie over ons nieuwe adres volgt.
Handige links