Home  Vismarkt roermond 

Vismarkt in Roermond 

Wil je genieten van een heerlijke Hollandse nieuwe? Of een andere verse vis zoals makreel, kabeljauwfilet of wijting? In plaats van een bezoekje brengen aan de vismarkt van Roermond, kun je langskomen in onze winkel in Roermond. Bij Blue Lagoon kun je verschillende visproducten kopen tegen een scherpe prijs. 

Bezoekje aan onze winkel

Tijdens een bezoek aan de vismarkt in Roermond geniet je van de heerlijke geuren van verse vis. In onze winkel is deze beleving van verse vis dagelijks mogelijk. De vangst van onze vis wordt allemaal gedaan door Nederlandse bedrijven. Hierdoor hebben wij snel onze vis in huis en kun jij iedere dag een bezoekje brengen in onze winkel, of ook wel dé vismarkt van Roermond. Met een ruim assortiment hebben wij vrijwel altijd jouw keuze vis op voorraad. Een speciaal verzoek? Laat ons dit dan weten. Wij doen ons best om jouw wensen te voorzien. Onze winkel is te vergelijken met een Roermondse vismarkt, wij zorgen ervoor dat iedereen in de buurt de mogelijkheid krijgt om heerlijke visproducten te kopen.

Blue Lagoon Roermond is ook goed bereikbaar vanuit de omliggende gebieden Herten, Horn, Haelen, Nunhem, Swalmen, Neer, Heythuysen, Heel, Sint Odilienberg, Herkenbosch, Posterholt en Vlodrop.

Kwaliteit vis van de vismarkt Roermond

Mocht je naar het buitenland op vakantie gaat, met name in Frankrijk en Spanje, dan vind je vaak een complete vismarkt in de supermarkt. Zo zie je verschillende soorten verse vis als kreeft, zalm, inktvis en andere vormen in bakken liggen. Het is te vergelijken met een vismarkt in Roermond. In Nederland hebben de supermarkten geen verse maar voorverpakte vis.

Bij Blue Lagoon vinden we het belangrijk dat iedereen kan genieten van verse vis tegen een aantrekkelijke prijs, net zoals je op de markt zult vinden. Bezoek onze Roermondse 'vismarkt' en maak een keuze uit de lekkerste vissoorten en kant en klare producten. 

Het voordeel van het kiezen voor een visspeciaalzaak is dat je geen zorgen hoeft te maken dat de vis niet vers is. Door te kiezen voor Blue Lagoon, kunnen we heerlijke en verse vis garanderen. Het enige wat je moet doen is naar onze winkel komen en wij verwelkomen je alsof je de Roermondse vismarkt oploopt!

Hulp nodig bij het uitkiezen van vis?

We helpen graag bij het maken van een goede keus door advies te geven. Onze visspecialisten staan klaar om verschillende vragen te beantwoorden. Zo strooit het personeel ook met gouden tips over combinaties van vis met andere ingrediënten. Het kan er soms aan toe gaan als een echte Roermondse vismarkt, maar met gezelligheid en kennis zorgen we ervoor dat je de geschikte vis krijgt voor een heerlijk gerecht. 

 

Momenteel zijn wij gesloten vanwege verhuizing.
Meer informatie over ons nieuwe adres volgt.
Handige links