Home  Viswinkel roermond 

Viswinkel in Roermond

Ben je op zoek naar heerlijke verse vis, schelp of schaaldieren, dan kun je terecht in de Roermondse viswinkel Blue Lagoon. Wij staan klaar om advies te geven over verschillende vissoorten. Verder is het ook mogelijk om interessante verhalen te horen over verschillende bereidingswijze en gerechten van onze vis. Kom eens langs in onze viswinkel in Roermond en geniet van onze visproducten. 

Wat kun je vinden in onze Roermondse viswinkel

In onze viswinkel in Roermond vind je verschillende visproducten en gerechten. De volgende productgroepen kun je vinden in ons assortiment: 

  • Verse vis;
  • Verse schaal en schelpdieren;
  • Kruiden en specerijen;
  • Sauzen en olie;
  • Salades;
  • Kant en klare gerechten.

Vragen over deze producten? Neem dan contact op met onze viswinkel in Roermond of kom gezellig langs!

Blue Lagoon Roermond is ook goed bereikbaar vanuit de omliggende gebieden Herten, Horn, Haelen, Nunhem, Swalmen, Neer, Heythuysen, Heel, Sint Odilienberg, Herkenbosch, Posterholt en Vlodrop.

Vis thuis bewaren

Het is belangrijk dat de veiligheid gewaarborgd blijft van vis, met name verse vis. Daarom vinden wij het als viswinkel in Roermond belangrijk om mee te geven hoe vis het beste bewaard moet worden, zodat je ook thuis nog kunt genieten van de beste kwaliteit vis uit de viswinkel.

Om te zorgen dat vis goed blijft is het belangrijk om verse vis te bewaren tegen het vriespunt aan. We raden ook aan om vis op dezelfde dag te bereiden en daarom is het makkelijkst om op het laatste moment de vis op te halen in onze viswinkel in Roermond. Mocht je verse vis willen bewaren voor een korte periode, dan raden we aan om de vis te wikkelen in vershoudfolie en daarna te bedekken met ijsblokjes. 

Het handigste is om direct de vis te bereiden (vraag naar bijpassende gerechten in onze viswinkel). Mocht deze dan bewaard moeten worden, dan is dat mogelijk om te doen in een koelkast van 4°C (niet hoger) of te laten invriezen voor maximaal 3 maanden.

Vis in de diepvries

Bij de viswinkel in Roermond is het mogelijk om verse vis te halen. Deze kun je thuis eventueel in de vriezer stoppen. Heb je gekozen voor magere vis, dan is deze 6 maanden houdbaar in de diepvries. Kies je voor vette vis, dan is deze houdbaar voor 3 maanden in de diepvries. Mocht je kiezen voor vis die te vinden is in potten, blikken of vacuüm verpakt is? Dan staat er een houdbaarheidsdatum op de verpakking. Wanneer de verpakte vis uit de vriezer gehaald wordt en opengemaakt, dan is het mogelijk om de vis nog 1 à 2 dagen te bewaren in een koelkast wederom met een temperatuur van 4°C.  

Tip: Als de vis ontdooid wordt en opnieuw wordt ingevroren, gaat de kwaliteit van de vis achteruit! Ga hygiënisch te werk om kwaliteit te waarborgen. 

Afhalen bij onze viswinkel in Roermond

Voor de lekkerste vissoorten en producten kun je terecht bij Blue Lagoon, dé viswinkel van Roermond. Kom naar onze winkel toe en kies onder andere uit verse producten, heerlijke specerijen en frisse salades. Het personeel staat klaar om je te verwelkomen en te adviseren in onze Roermondse viswinkel! 
 

Momenteel zijn wij gesloten vanwege verhuizing.
Meer informatie over ons nieuwe adres volgt.
Handige links